vineri, 11 februarie 2011

Femeile sunt asemenea tigarilor...


Acest articol este unul din seria: "femeile sunt asemenea..." . Sunt constient ca aceste articole imi vor aduce multa ura din partea unor femei, dar sper ca pana la urma acestea sa observe ca in ciuda faptului ca sunt usor misogin, le iubesc pe toate.
Argumentele care imi sustin cauza sunt urmatoarele: in primul rand prima tigara, asemenea primei femei, nu se uita si ramane speciala pana la capat, apoi asemenea tigarilor, femeile creaza dependenta destul de periculoasa. In ceea ce priveste numarul, te multumesti si cu una, dar niciun barbat nu se supara cand are mai multe.Ca si in cazul femeilor, multi incearca tigarile cele mai tari, insa nu multi le fac fata. Femeile si tigarile, dupa uz excesiv, isi lasa puternic amprenta asupra sanatatii tale, dar sunt extrem de placute. Ambele iti consuma toti bani, dar sunt lucruri in care iti bagi si ultimi bani(dar macar tigarile nu iti sar in cap cand nu mai ai bani sa le dai, sunt un asemenea cainilor, te inteleg si iti tin companie in liniste).
In incheiere, asemenea ultimei tigari din pachet, atunci cand o gasesti pe the ONE, ti de ea si refuzi sa o cedezi, devi egoist si o savurezi, o lasi sa te patrunda in interior si sa te cuprinda in euforie.

2 comentarii: