duminică, 11 iulie 2010

Pentru VOI

Bun. Stiu ca suna stupid, dar deabia zilele trecute am observat ca unele postari contin comentarii din partea unor persoane, cunoscute sau necunoscute. Le-am citit si nici nu stiti ce bine m-am simtit. E grozav sa observi ca ideile pe care le pun pe blog, nu raman doar pentru mine, ca voi (persoanele interesate) reflectati asupra lor si va prezentati perspectiva. S-ar putea ca pe parcusul saptamanii viitoare sa raspund intrebarilor de acolo, dar am vrut in primul rand sa va multumesc pentru ca ma ajutati sa nu ma simt de parca vorbesc singur...
Saptamana viitoare se anunta de asemenea o postare noua, una facuta la cererea unui prieten de-al meu...se anunta a fi una foarte dura asa ca o sa va distrati:P

6 comentarii:

  1. well... de aia cred ca le pui pe blog, nu? ca altfel le-ai tine intr-un caiet/jurnal/etc :)) pe care l-ai avea doar pentru tine..

    de aia suntem aici. impartim idei, intram in polemici, ne mai si distram in felul nostru:) so... keep up the good work;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex, imi place foarte mult blogul tau...design-ul e foarte reusit si scrii foarte bine...keep up with the good work!

    RăspundețiȘtergere
  3. Venesa esti amabila ca intotdeauna:P:))

    RăspundețiȘtergere
  4. LEAPSA DE DUMINICA. SCRIE CAND AI CHEF, TE PLICTISESTI, NU AI OCUPATIE MAI IMPORTANTA DE REALIZAT, AI LIPSA DE INSPIRATIE...O GASESTI PE BLOGUL MEU: http://foreverinlovewithdeath.blogspot.com/ SPOR!

    RăspundețiȘtergere
  5. Criss, cam asta ar fi ideea, dar sa stii ca putin reusesc sa se faca auziti, sa trezesca lumea ca sa porneasca discutii. Deci e destul de important pentru mine ca am reusit sa fac, macar pe putini sa citeasca si sa se gandesca la asta, mai ales ca dragostea este un subiect evitat de majoritatea in societatea contemporana. A ajuns mai degraba subiect de basm decat de actualitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. true...true :)) oricum.. macar noi, astia care inca mai credem in iubire... ar trebui sa facem un club:))) glumeam.
    oricum, imi place cand gasesc alte persoane care inca mai au speranta aprinsa, vie.

    daca ai chef de discutii, id: chryssrock si vorbim;)

    RăspundețiȘtergere